Tåget

Train Suite Shiki-shima – världens mest exklusiva tåg

Unikt men inte lyxigt

Train Suite Shiki-shima är världens mest exklusiva tåg. Här kan man njuta och koppla av samtidigt som man får se en del av det vackra landet Japan. Man kan inte förneka att Japan har en förälskelse när det gäller tåg och man ser det tydligt när man tittar på detta fantastiska tåget Suite Shiki-shima. Lyxigt och elegant men samtidigt sparsamt och traditionellt inrett. Detta tåget skulle man inte tacka nej till att få åka i. Här blir man inte bara hänförd av tåget utan även det fantastiska landskapet som bara Japan kan erbjuda.

Unikt men inte lyxigt

Om du funderar på att någon gång i ditt liv göra en liten resa med detta tåget då kanske det är lämpligt att kolla ekonomin. på långuider.se kan du hitta ett lämpligt lån om pengarna inte skulle räcka till. Det finns många intressanta resor som man kan uppleva och man får i lugn takt berika sig med den vackra, rika och unika naturen och kulturen. Man kan välja om man vill åka under en speciell årstid och det brukar vara från två till fyra dagar beroende på vilken resa man väljer. Man lever bara en gång och då kan det vara värt pengarna att få göra en förtrollande och inspirerande resa som en av dessa. På Internet hittar du mer information om detta.

De har ett vinterpaket där man tillbringar 3 dagar och två nätter på tåget. Utsökt mat, berg som ser ut som de blivit doppade i vispgrädde och den tunna röken som ligger över de varma källorna där man kan ta ett dopp om man vill. Detta är något som Japans snöland kan erbjuda och under resan kommer du att få uppleva så mycket mer som en nattlig tur till ett Sake bryggeriet Sekinoichi. Här får man en liten tur där man får se hur det går till under processen och ett smakprov.

Osaka castle i Japan

I loungen kan man se den den Japanska kulturen i de konstnärliga detaljerna och teknikerna. Fantastisk och utsökt mat på tågets egen restaurang. bordssilvret är skapat av Yamazaki Kinzoku Kogyo. I Shiki-Shima sviten finns två våningar med cypressbad som är specialtillverkade och de traditionella tatami-mattorna. Det finns två terrasser en i den främre och en i den bakre vagnen. De dynamiska fönstren får en att tro att man är på väg in i framtiden.